-17%

Terapilys

kr. 49,00

Terapilys uden paraffin. Brænder uden at sode og giver ingen forringelse af indemiljøet som traditionelle stearinlys. Kan bruges som led i kropsmassage – for glæde og lyst.

Indehold: 5 styk

Brændetid pr lys: op til 25 timer. (dog ikke hvis du bruger dem ‘for sjov’)

 

In stock

SKU: 5903707352012 Categories: ,

Description

Terapilys uden paraffin

Aromatisk terapilys fremstillet af organisk sojavoks med hampolie; patchouli-duftende.

✓ Dette hampelys er udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser uden paraffin eller petroleumsstoffer. Lyset udsender ikke giftige dampe under forbrænding, hvorfor det er helt sikkert for børn og allergikere. Lyset kan vare op til 25 timer og er derfor meget økonomisk.

Et normalt fyrfadslys brænder mellem 7-8 timer. Så terapilys svarer således til ca 4 alm. fyrfadslys i brændetid.

✓ Patchouli-olie har en træagtig og krydret duft. Det har terapeutiske og beroligende egenskaber. Aromaterapi ved hjælp af patchouli-olie øger stemningen, så du kan lindre angst og stress. Patchouli-olie hjælper også med at bekæmpe søvnløshed.

✓ India hamp stearinlys kan også bruges i kropsmassage, fordi dens smeltepunkt er relativt lavt, hvilket betyder, at smeltet voks kan hældes direkte på huden uden at forårsage forbrændinger. Efter påføring af voks forbliver huden fugtet, glat og silkeagtig i lang tid. Duften af ​​patchouli-olie efterlader en delikat og orientalsk duft.

Nettovægt: 90 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Terapilys”

Your email address will not be published. Required fields are marked *