Spanske Mandler 1 kg

kr. 98,00

Spanske Mandler 1 kg

Spanske mandler af bedste kvalitet. Mandlerne kommer typisk fra mindre brug der leverer til det fælles mandelkooperativ AlmenSur..

Kvaliteten af mandlerne er høj og de sælges gennem samme økologiske brug i Malaga som vores øvrige spanske økologiske mandler.

Alle vores mandler kommer fra et koopertaiv ved Malaga der hedder AlmenSur. De leverer mandler, nødder og andre afgrøder af meget høj kvalitet. Læs mere om AlmenSur herunder.

Indeholder: 1 kg

Retur til spanske mandler

Bemærk: Indpakningen kan skifte fra sending til sending så billedet er kun vejledende. Men indholdet er samme høje kvalitet.

In stock

SKU: 8424090010053 Categories: , Tag:

Description

Spanske Mandler

Spanske mandler af bedste kvalitet. Mandlerne kommer typisk fra mindre brug der levere til det fælles kooperativ AlmenSur.

Kvaliteten af mandlerne er høj og de sælges gennem samme økologiske brug i Malaga som vores øvrige spanske økologiske mandler.

Mandlerne er super friske og lækre og en ren nydelse blot at gnaske som snacks. Er megel velegnede til salater o.lign.

Vi samarbejder med AlmenSur for at sikre at vi kan sælge spanske mandler af høj kvalitet og til en pris der er til at betale.

Bemærk: Indpakningen kan skifte fra sending til sending så billedet er kun vejledende. Men indholdet er samme høje kvalitet.

 

AlmenSur

AlmenSur blev etableret i MÁLAGA i begyndelsen af 1977. Grunden var at et større antal mandelbønder besluttede sig for at oprette en sammenslutning af mindre mandelbrug.

På det tidspunkt var mandelsektoren i Spanien i alvorlige problemer. Produkterne var ikke af god kvalitet så de kunne ikke afsættes på andre markeder og transport og logistik var meget dyre for de små landbrug.

Man besluttede sig for at gøre noget ved dette og oprettede derfor AlmenSur som en kommerciel sammenslutning af mandelbønder for at forsvare deres interesser. Siden hen er der kommet flere typer af produkter til så det ikke blot er mandeler men også Cashewnødder, peanuts (jordnødder) og mange andre. Derudover sælges produkterne i større eller mindre grad af forarbejdethed.

Denne producentorganisation er oprettet på initiativ af partnerne selv for at fremme koncentrationen af ​​udbuddet og reguleringen af ​​priserne i produktionsgrundlaget. På denne måde er målet at forbedre den endelige kvalitet af produktet og tilfredsstille forbrugernes krav, hvilket er med til at øge lønsomheden af ​​medlemmernes produktion.

Kvalitetsmærker og repræsentationer

IFS-certifikat (International Food Standard)

ISO 9001: 2015 kvalitetscertificering

Kosher-certificering

Certificeret kvalitet af Junta de Andalucía (Andalusiens regering).

Certificeret økologisk landbrug.

Stiftende medlemmer af EUROPEAN INSTITUTE OF MEDITERRANEAN DIET ASSOCIATION.

 

Her kan du læse mere om AlmenSur

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spanske Mandler 1 kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *