Organisk Kokos sukker scrub

DKK 75,00

Helt naturlig organisk kokos sukker scrub til kroppen med en lækker duft af naturlig kokos. Du vil føle dig hensat til Bountyland efter mødet med denne lækre scrub.

Scrubben leveres i en meget pratisk og anvendelig glasbeholder. Den slutter helt lufttæt og kan genbruges til f.eks. syltning eller anden opbevaring af madvarer og konserves.

Produktet er udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser og er ikke testet på dyr.

indeholder: 250 ml

Varenummer (SKU): organisk-kokos-sukker-scrub Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Organisk Kokos sukker scrub

Helt naturlig organisk kokos sukker scrub til kroppen.

Skrubben har eksfolierende og opstrammende egenskaber, forbedrer mikrocirkulationen (grunden til, at den er uvurderlig i kampen mod cellulite) og skaber hudfarven. Efter påføring begynder cellerne at producere mere elastin og kollagen, der regenererer huden. Produktet bekæmper acne, udglatter epidermis, renser porerne og eliminerer udbrud af nye acne. Det forhindrer også indgroede hår efter depilering.

På grund af brugen af organiske æteriske olier er scrubben karakteriseret ved en unik og frugtagtig aroma. Duften forbedrer behagelige fornemmelser.

Indeholder:

✓ cannabisolie

✓ hvidt sukker

✓ organisk kokosnøddeolie

✓ mandelolie

✓ honning

BEMÆRK:

Udløbsdato: 60 dage fra produktionsdatoen. Produktionsdato er lig med datoen for afsendelse af pakken.

(scrubben produceres først, når ordren er foretaget) så der kan forekomme ventetider på denne lækre scrub. Vi køber den hjem på bestilling så du altid får en frisk og lækker scrub.

Kapacitet: 250 ml

India organisk sukker scrub indeholder ikke konserveringsmidler, parabener eller kunstfarver. Det er et helt rent og naturligt produkt.

Produktet er ikke testet på dyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.