Økologisk Koldpresset Ekstra Jomfruolivenolie 1 L

DKK 89,75

Økologisk Koldpresset Ekstra Jomfruolivenolie  lavet af manzanilla-, arbequina- og lechín-sorterne fra Spanien. Allround-olie. Fåes i flere størrelser.

Indhold: 1l

Emballage: glasflaske.

Varenummer (SKU): okologisk-koldpresset-ekstra-jomfruolivenolie-1l Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Økologisk Koldpresset Ekstra Jomfruolivenolie

Denne økologiske koldpressede ekstra jomfruolivenolie er fra serien ECOLÓGICO (økologi) og er lavet af en blanding af de 3 olivensorter manzanilla, arbquina og lechín. Den kombinere således de tre sorters kvaliteter til en god allround-olie til hverdagsbrug.

Olien er ufiltreret og de økologiske oliven er plukket tidligt i efteråret. Disse er efterfølgende behandlet mekanisk ved temperaturer under 25 grader celcius, så den fremstår så naturlig som muligt og så mange nuancer af oliven bibeholdes.

Leveres i glasflaske: 1 L

Olivenolien har en meget udpræget smag af de fineste oliven. Den er meget lækker, fed og ufiltreret.

Ekstra jomfruolienolie af denne type er ikke velegnet til stegning. Men brug den som basis for gode marinader eller salatdressinger. Det er den himmelsk til især kombineret med en herlig sherryeddike som denne

Der vil helt naturligt dannes bundfald så olien skal omrystes før brug. Bundfald er tegn på kvaliteten og naturligheden af olivenolien og ikke fordi den bliver dårlig.

Holdbarhed: 1 til 3 år uåbnet – 6 mdr. åbnet.
Opbevar helst olien mørkt (fx i skabet) og i stuetemperatur væk fra varmekilder. På denne måde bevarer man oliens indholdsstoffer optimalt.

 

Tags: økologisk koldpresset ekstra jomfruolivenolie.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.