LOS ANGELES Premium Koldpresset Økologisk Olivenolie – 0,5 L

DKK 139,00

Koldpresset økologisk olivenolie ekstra jomfru

Økologisk olivenolie af Hojiblanca-oliven fra Spanien. Eksklusiv og en af vores fineste olier.

Olien sælges i en meget præsentabel gavepakning og en meget smukt ornamenteret glasflaske.

Den perfekte værtindegave. Eller gaven til manden hvis det er ham der står i køkkenet…

Indhold: 500 g

 

retur til Økologisk olivenolie

På lager

Varenummer (SKU): 8429536010307 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

LOS ANGELES Premium Koldpresset Økologisk Olivenolie

“Los Angeles” ekstra jomfruolivenolie er et førsteudtræk fra et eksklusivt udvalg af Hojiblanca-oliven, samlet tidligt i de økologiske olivenlunde, hvilket resulterer i en olie af ekstraordinær kvalitet, kompleksitet og dog meget afbalanceret.  Med en harmonisk fornemmelse af stedsegrønne nuancer.

Dette er en såkaldt mono variant da den kun indeholder olie fra en oliventype.

Olien fremstår “rå” eller ufiltreret, hvorved små bestandele af oliven kan findes i olien og medvirke til at holde alle dens organoleptiske egenskaber intakte. Fremstillet i kulde ved hjælp af mekaniske procedurer (omgivelsestemperatur, altid under 25 ºC, der tilføres ingen varme under processen).

Dette er en top kvalitets olivenolie og bør kun hives frem når den rige onkel fra Amerika indfinder sig.

Ekstra jomfru olivenolie betragtes som olien af ​​olier på grund af dens højeste kvalitet. Dens direkte oprindelse fra oliven gennem naturlige procedurer giver den en perfekt lugt og smag.

Priser

Vinder af NYIOOC Guldpris i 2018 for bedste kvalitet blandt 1000 olivenolier fra hele verden.

Leveres i størrelse 0,5 L i materet glasflaske med kunstnerisk, billedlig udsmykning på forsiden inspireret af olivenplanten.  Dertil flot dekoreret gaveæske Velegnet til gave.

Holdbarhed: 1 til 3 år uåbnet – 6 mdr. åbnet.

Opbevar helst olien mørkt (fx i skabet) og i stuetemperatur væk fra varmekilder. På denne måde bevarer man oliens indholdsstoffer optimalt.

 

Hojiblanca økologisk olivenolie

Hojiblanca oliven sorten er kendetegnet ved den hvide farve på undersiden af ​​dens blade, deraf dens navn. Hojiblanca = white leaf eller hvide blade

Oliven af ​​hojiblanca-oliventræerne er afrundet og med en mellemhøj størrelse sammenlignet med andre sorter, f.eks. Arbequina og picual. Af denne grund bruges deres oliven, bortset fra at de bruges til at producere olivenolie, også til at spise krydret.

Bitre noter

Hojiblanca økologisk olivenolie har nogle mere bitre toner sammenlignet med andre sorter. På den anden side er dens indhold i oliesyre medium, omkring 65 til 70 procent af de samlede fedtsyrer. Dette gør den mere modstandsdygtig over for oxidation ved høje temperaturer end andre sorter som arbequina eller den kongelige. Dvs. at den holder længere før den bliver harsk.

 

På denne måde kan hojiblanca olivenolien rent faktisk bruges til stegning og i råolie i flæng. På den anden side, og ifølge folkene fra Cordoba og Malaga, er det en olivenolie, der “vokser” meget i gryden, så stegning med hojiblanca olivenolie ganske billigere end den i starten kunne se ud.

Farve

Hojiblanca økologisk olivenolien har generelt en gylden grøn farve, selvom den afhænger af frugtens modenhed ved fræsningstidspunktet. Des grønner oliven, des grønnere bliver den producerede olivenolie.

Vi kan se at folk der køber olivenolie fra Hojiblanca oliven har en tendens til at være meget pålidelige over for forbruget af denne sort, fordi den har en meget typisk smag og aroma.

 

Andet

Læs om Klassifikation af olivenolie her.

Link til vores leverandør Oleo Los Angeles

Yderligere information

size

500 ml

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.