Hampprotein 500g

DKK 69,00

1 på lager

Varenummer (SKU): hampprotein Kategori:

Beskrivelse

Hampprotein

Protein med CBD. Velegnet til træning. Og velegnet til bagning.

Hampproteinpulver er et sundere og 100% naturligt alternativ til populære proteintilskud.

✔ Planteprotein ekstraheret fra hamp er den bedste måde at naturlig tilskud på. Hamp har det højeste indhold af let fordøjeligt og let fordøjeligt protein blandt alle planter, som beriger dine daglige måltider med en helt ny smagsfølelse.

✔ 2 spsk hampprotein (anbefalet portion) er ikke kun et højt proteinindhold (op til 11 g!), Det er også sikkerhed for, at vi leverer alle 21 essentielle aminosyrer til kroppen, inklusive aminosyrer, som vores krop ikke selv kan fremstille.

✔ Den daglige servering af hampprotein Indien er også en kilde til værdifulde BCAA-aminosyrer (forgrenede aminosyrer), som er det absolutte grundlag for tilskud i forskellige sportsgrene (inklusive bodybuilding og fitness). Aminosyrerne indeholdt i hampproteinet Indien understøtter væksten af ​​muskelmasse .

✔ Det er også en velsmagende måde at supplere den vegetariske og veganske menu med vegetabilsk protein , som er et sundt alternativ til kød og fisk – inklusive understøtter hjernens og leverens arbejde, stimulerer væksten af ​​hud, negle, knogler og hår samt renser kroppen for toksiner og styrker immunsystemet.

✔ Hvordan forbruges hampprotein? De mest lækre måder inkluderer en proteincocktail med mælk, en æggekage, grød, en tilføjelse til müsli, cottage cheese, frisk frugt eller pastasauce.

Opskrift på en nærende proteincocktail – Bland banan, appelsin, yoghurt og 30 g hampprotein . Drikkes køligt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.