Forever Aloe heat lotion – 118 ml

kr. 165,00

Forever Aloe Heat Lotion

Lad dine muskler opleve den afslappende fornemmelse af Forever Aloe Heat Lotion efter en hård træning eller lang dag på arbejdet.

Aloe Vera baserett, ultra-rig og ikke-fedtet. denne cremede lotion er perfekt til en dyb, afslappende massage.

Indehoder 118 ml.

 

Retur til Kropspleje

Out of stock

SKU: 8245711728115 Categories: , , Tags: , ,

Description

Forever aloe heat lotion

er en skøn creme du kan anvende efter dagens træniong eller en hård dag bag skrivebordet. Den løsner dine muskler op ved an naturlig opvarmining fra denne skønne creme.

Aloe heat lotion:

• Hjælper med at lindre ømme muskler
• Nærer huden
• Menthol og eucalyptus duft
• Vegetarvenlig
• Veganvenlig
• Glutenfri

Oplev den afslappende fornemmelse af Aloe Heat Lotion efter en hård træning eller en lang dag på arbejdet. Denne aloe-drevne formel leverer varme- og afkølingseffekter for at lindre ømme muskler.

Denne cremede lotion er ultra-rig og ikke-fedtet og er perfekt til en dyb, afslappende massage for at sætte dit sind og muskler let. Aloe Heat Lotion forbliver cool og stimulerer med fornemmelsen af ​​aloe og menthol til at berolige ved kontakt. Derefter opvarmes det, mens ingredienser som eukalyptus slapper af dine muskler og skaber en naturligt aromatisk oplevelse.

Aloe brugt i denne hud-nærende lotion dyrkes på Forever’s egne plantager. Vi håndhøster og håndfileterer hvert blad for at sikre kvalitetsstabiliseret aloe vera i hver flaske Aloe Heat Lotion.

Ved at kombinere vores aloe med andre kraftfulde naturlige ingredienser, har Forever skabt en lotion, der ikke kun giver dig en mere afslappet følelse, men din hud føles blød, glat og næret. Masser væk dagens stress og føl dig opdateret og klar til at tage imorgen i morgen.

ANVENDELSE
Påfør efter behov ogmasser ind i huden.

Undgå kontakt med øjnene. Hvis der opstår kontakt, skyl med vand i flere minutter.

 

Forever Living

Forever Living

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever Aloe heat lotion – 118 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *