BLANC DE NOIR (BRUT) – ØKOLOGISK
kr. 89,00
Description
PARRING
Fisk. Pasta. Fuglekød. Iberisk skinke.
CATAS NOTER

Praktisk taget farveløs, den har lette gyldne strejf, hvor vi værdsætter, hvordan en fin og konstant stribe flyder.

På næsen finder vi intense frugtaromaer med citruspræg, der minder om citron og appelsin.

Dens intense boble giver en masse friskhed i munden, som sammen med dens friske frugtsmag giver en vis balance af syrlighed i afslutningen.
SERVICE: Vi anbefaler at servere den kold, omkring 8ºC.
LAC. VOLUME: 11,5 %
OPRINDELSESBETEGNELSE: Alicante
ALDRING: Traditionel metode
VARIETER: 100% Monastrell
VINGÅRD: Beliggende i 650 meters højde i “Finca La Serrata”, Villena-Alicante.
JORD: Sandjord med høj permeabilitet og lavt saltindhold.
HØST: Nathøsten udføres, så man undgår oxidation af klaserne og de høje dagtemperaturer.
FORBEREDELSE: Efter fremstillingen af vores Monastrell blanc de noir-basisvin udføres en anden minimumsgæring på 9 måneder på bærmen. I denne periode forbliver flaskerne i stablet position ved en kontrolleret temperatur. Gradvist vil flaskerne gå fra denne vandrette position til punktet, hvilket gør flasken udtømt, hvilket eliminerer gæren, der er anbragt i nakken. Processen afsluttes med ekspeditionsvæsken, og flasken lukkes med den naturlige kork, der er typisk for mousserende vine.
Reviews
There are no reviews yet.