You are currently viewing 5 fordele ved en Himalaya saltpibe

5 fordele ved en Himalaya saltpibe

Oprindelse

Ideen til himalaya saltpiber kommer oprideeligt fra begrebet salttearapi.

Saltterapi startede i Østeuropa for mange århundreder siden. Dengang havde minearbejdere, der var i saltgrotter hele dagen, bedre helbred end dem, der ikke arbejdede i minerne. Læger og forskere indså snart fordelene, som salt kan have på vores interne systemer. Ved indtagelse eller brug korrekt. Saltterapi blev derefter født.

Hvad er saltterapi?

Saltterapi eller også kendt som haloterapi er en lægemiddelfri terapi, hvor salt kommer ind i din krop og hjælper med at rydde toksiner. Denne naturlige terapi udføres bedst i saltrum, men når det ikke er tilgængeligt, kan det være den næstbedste ting at have en Himalaya saltipibe i dit hjem. I saltterapi kommer små formalet saltpartikler ind i din krop gennem munden, næsehulen og huden for at fjerne inflammation, døde celler og toksiner, der sidder fast.

Hvad er en himalaya saltpibe?

I lighed med en Himalaya saltlampe vækker en Himalaya saltpibe luften, som du trækker vejret derhjemme. En grund til, at Himalaya-saltinhalatoren er bedre, er at den bedre replikerer saltterapi fra et saltrum. En saltinhalator fra Himalaya frigiver saltpartikler i luften derhjemme. Dette er de 5 bedste fordele ved at have en Himalaya saltpibe i dit hjem.

himalaya saltpibe
Et eksempel på vores Himalaya saltpibe.

Du kan købe vores himalaya saltpibe her

Immunstøtte og nedsat inflammation

En god grund til at have en Himalaya saltinhalator i dit hjem er, at det fungerer som at være i saltterapi hele tiden. Salt er et fantastisk antiinflammatorisk middel, som kan hjælpe med at rydde din krop for dets toksiner, fordi dit åndedrætssystem er i stand til at flytte dem ud. Saltterapi og Himalaya-saltinhalatorer kan også hjælpe med at øge dit immunsystem og hjælpe dit immunsystem fra at være for følsom over for bakterier.

Hjælper med at fjerne slim og klare bihulerne

En fantastisk måde at helbrede din krop på er med en Himalaya saltinhalator. En saltinhalator fra Himalaya kan hjælpe med at fjerne det slim, der sidder fast i din krop. Når salt rammer den indre foring eller den dybeste del af lungerne, trækker det slim og andre toksiner op til overfladen, så de kan komme ud af dit åndedrætssystem.

Stresslindring og humørsupport

De negative ioner, der kommer fra salt, kan hjælpe din krop med at reducere stress og understøtte bedre humør. Disse partikler siges at hjælpe med at øge serotonin. Saltterapi kan sammenlignes med den afslapning, du får ved at tilbringe tid på stranden.

Afgiftning

Ligesom en dampgnidning kan saltbehandling fra en Himalaya saltinhalator hjælpe med overbelastning. Det rydder slim og toksiner, der sidder fast inde i din krop.

Dybere søvn

Dybere søvn – salt scene Da saltterapi kan hjælpe med at berolige vores stress, kan det også hjælpe med vores sovevaner. Jo roligere du er, jo lettere bliver det for dig at falde i søvn. En anden fordel ved at bruge en Himalaya saltinhalator til søvn er, at din vejrtrækning bliver bedre. Færre toksiner og slim, der sidder fast inde i din krop, betyder jo mindre du vågner midt om natten, fordi du ikke kan trække vejret rigtigt.

Leave a Reply